1970-ті та серфінг: PUMA презентує в Україні колаборацію з іспанським брендом PALOMO

PUMA представив другу колаборацію з іспанським брендом PALOMO, що спеціалізується на створенні агендерного чоловічого одягу. Спільну капсульну колекцію присвятили культурі серфінгу 1970-х років. DTF Magazine розповідає про неї докладніше

В PUMA розповідають, що нова капсула — це мікс серфінгу і стилю, «з візуальним натхненням вінтажними плакатами з Гавайських островів та півдня Іспанії».

До неї ввійшли базові худі з брендингом, водолазки та легкі бомбери з візерунками, футболки з принтами а також широкі штани та шорти з розрізами та накладними кишенями. З аксесуарів представлені панами, поясні сумки та рюкзаки.

Головними кольорами колекції стали блакитний, бірюзовий, рожевий та жовтий.

Частиною колаборації також стали дві спільні пари кросівок PUMA Slipstream. Модель представили у двох варіаціях :у м’ятному кольорі із замшевою шнурівкою та у світло-рожевому колорвеї із застібкою на липучках.


Що треба знати про PALOMO?

Бренд заснований у 2015 році іспанським дизайнером Алехандро Гомесом Паломо. У 18 років він переїхав до Лондона, щоб навчатися в Лондонському коледжі моди, а згодом перебрався до Нью-Йорка, де і запустив власну марку.

PALOMO спеціалізується на створенні чоловічого одягу, проте використовує для цього принципи агендерності: Алехандро просуває в чоловічій моді неоромантичний стиль, а в колекціях використовує прийоми та матеріали, більш характерні для жіночого одягу.

За словами дизайнера, він хоче «щоб чоловіки могли носити такі ж прекрасні вишивки, об’єми та тканини, притаманні жіночому одягу, так само, як жінки носять костюми, брюки та інші елементи, звичні для чоловічого гардеробу».

В лютому 2023 року на Нью-Йоркському тижні моди PALOMO представив нову колекцію The Closet, над аксесуарами для якої працював український дизайнер Руслан Багінський. Він створив п’ять моделей капелюхів у 14 кольорах. Натхненням для всієї колекції стали «дитячі спогади про гру з одягом і створення образів із підручних речей». 


З 18 березня речі з колаборації PUMA x PALOMO можна купити у флагманських магазинах PUMA в ТРЦ «ЦУМ» та Ocean Plaza, а також на офіційному сайті PUMA Ukraine.

Матеріал підготовлено за підтримки:

Докладніше про попередні колекції PUMA в Україні:


Підписуйтесь на DTF Magazine в Facebook, Instagram, Twitter та Telegram

Дизайн — crevv.com
Розробка — Mixis