1000 Deadstock Sneakers: Який вигляд має нова книга про колекційні кросівки

Снікер-колекціонер та реселер Ларрі Дедсток і французький стритвер-журналіст Франсуа Шевальє представили нову книгу із серії 1000 Deadstock Sneakers із підзаголовком The Dream Collection. Це історія 1000 лімітованих та особливих deadstock-моделей кросівок 

Термін deadstock використовують для позначення неношених пар кросівок, зокрема лімітованих пар, колаборацій, повторних релізів чи будь-яких брендових пар, які більше не доступні у роздрібних продавців.

The Dream Collection стала другим виданням серії, яку Ларрі Дедсток присвячує унікальним моделям.

Серед моделей у книзі перелічені перша пара кросівок Air Jordan, архівні баскетбольні моделі Кобі Браянта, Майкла Джордана та Леброна Джеймса, колаборація Dior та Air Jordan 1, кросівки Nike Air Max 95 Neon від дизайнера Серхіо Лозано, модель New Balance 992 від кастомайзера Joe Freshgoods та моделі кросівок, розроблені покійним Вірджилом Абло.

В The Dream Collection також зібрані архівні рекламні кампейни найбільших взуттєвих брендів Nike, adidas, Jordan, New Balance, Reebok та Vans. Частиною видання стали матеріали про снікер-інфлюенсерів, які задають тренди в індустрії кросівок, зокрема, Спайка Лі, Тревіса Скотта та Вілла Сміта, а також анекдоти від Ларрі Дедстока.

Оформити попереднє замовлення на 1000 DEADSTOCK SNEAKERS можна на сайті видавництва ABRAMS. Ціна — 85 доларів.

Першу книгу 1000 Sneakers Deadstock Ларрі випустив в листопаді 2022 року.

550-сторінкове видання розповідало сучасну історію снікер-культури, зокрема, як призначене для занять спортом взуття з роками стало ключовим елементом вуличної моди, а згодом — перебралось на подіуми в показах люксових брендів.

Поряд з висвітленням найпопулярніших лімітованих та колекційних пар, Ларрі також розповів історію ресейл-індустрії, від початку 2000-х років до нинішнього часу.

 

Дизайн — crevv.com
Розробка — Mixis